Фризури за средна должина : трендови 2014Кој може да претпостави какви ќе бидат трендовите за фризури со средна должина во 2014? Тоа е годината на комбинирање меѓу класиката и модернизмот.


Храбри асиметрични форми и нови методи за обликување на вашата коса. Бидете подготвени за тоа.

Во 2014 година, стилистите може да ви понудат авангардна фризура која се прави со помош на комбинација на различни техники и се базира на ненадејна промена во контурата, велат од blady.