Неодамна и купив играчки, a сега веќе оди по килимот со човекот кој ветува дека ќе се грижи за неа (Фото)“Неодамна и купив играчки. Ја научив да вози велосипед. Потоа и го преврзав изгребаното колено. А сега таа оди по килимот со човекот кој ветува дека ќе се грижи за неа.”


Ова се чита во очите на секој татко кој ја испраќа ќерката на нејзиниот свадбен ден. Ова се потресни неспоредливи моменти на среќа, чувства, емоции.

Многумина сме виделе, доживеале и соживувале во такви моменти.


Страни: 1 2 3