Тој ја предложи вечерата во авион на „бремена“ жена која седела до него: Нема да верувате каков кошмар доживеалНема добро дело што не е неказнето. Аскар Асин, кој е популарен блогер е убеден во тоа. Неодамна тој преживеал апсолутно смешна приказна во авион и тоа благодарение на џентлменското свое воспитување. Еве што пишува Аскари Аисин на Фејсбук: “Во авионот седев до жена, а кога ја донесоа храната, мене не ми се јадеше. Затоа и ја предложив својата порција, бидејќи видов дека е бремена. И реков:” Еве, земете, вие треба да јадете за двајца! “таа ме погледна застрашувачки и одговори:” Јас не сум бремена! “Останатите три часа од летот ми поминаа како вистински кошмар. Цело време чувствував како таа ме мрази.”