На која повеќе и годи – на Мараја Кери или Бијонсе ?Двете убавици демонстрираа одлични форми во речиси идентични фустани на Roberto Cavalli. Велиме „речиси” затоа што моделот на фустанот е ист, но оваа на Мараја е малку преправена, за да се скрие дел од колковите.

Уште во февруари Бијонсе се качи на сцена со црната, гламурозна и проѕирна тоалета на Roberto Cavalli. Па која ви се допаѓа повеќе – Мараја или Бијонсе ?