Можете ли да ја познаете оваа музичка ѕвезда?Фотографијата која ја гледате е од школските години на една позната пејачка. Русокосата убавица стана позната во 90-тите како вокалистката на групата, а подоцна започна да развива и успешна самостојна музичка кариера.

Во моментов тоа е не само пејачка, но и текстописец, дизајнер и модна икона со волшебен панк и гранџ стил.

Девојки, можете ли да познаете која е оваа ѕвезда?

Гери Халиуел, Гвен Стефани или Кортни Лав?

Gwen Stefani before she became famous Credit:WENN