Како се препознаваат најпаметните жениСите знаеме како се препознаваат глупавите жени. Тие не се комплицирани за препознавање, бидејќи ни ја наметнуваат својата природа со однесувањето и визијата. Не го заслужуваат нашето внимание, иако често го добиваат.


Чудно е што овие жени се сметаат себеси за многу паметни, зрели и инвентивни. Едвај некогаш ќе се разбере она што е нивна причина за тоа. Но, доста за нив. Ајде да зборуваме за другите, навистина најпаметните.

Не го прифаќам тврдењето дека мажите се плашат од паметните жени. Мажите едноставно се изненадуваат од паметни жени, бидејќи се реткост. Но, набргу потоа, со секоја измината минута, овие дами се претвораат во дрога – мажите сакаат уште и уште од нив. Добрата работа за оваа дрога е дека колку и да земаш од него, нема опасност да претерал со дозата.


Паметните жени имаат еден недостаток – не можат да се препознаат така првосигнално како глупавите. Треба многу внимание, додека ти дозволат да допреш до нивната душа. До нивното тело, исто така.

Страни: 1 2