Младиот Илија имаше 150 кг. Погледнете како изгледа сега


Младиот Илија Рајковчевиќ има 18 години, и е студент во прва година за бизнис и логистика на факултетот ”Гоце Делчев”.

„Се започна на 01.07.2014 година, тогаш се одлучив да се сменам, едноставно неможев повеќе да се гледам во огледало, како тонам секој ден повеќе и повеќе осамен самиот со храната. Морам да му се заблагодарам на Божидар Јовевски кој на почекот многу ми помогна во врска со вежбањето каде што едноставно беше тука со секј момент кога сакав да се откажам, тој ми помагаше да останам на патот по кој што тргнав. Со текот на времето ги приметив резултатите и едноставно ми влезе како lifestyle … нема ден да не отидам да не вежбам во Strong Gym“, вели Илија.

Поради слабеењето морав да направам и операција на висок кожа.

Инаку Илија има објавено и видео на Јутјуб кое има многу прегледи.

Погледнете го видеото:

Страни: 1 2