Loading...

Таа е посветена на жените кои се сами во ова време


Да, самa сум сега …

Да, самa сум сега. И сфаќам дека никој не може да ти даде среќа ако сама не си ја дадеш.

Да, сама сум сега. И знам дека е подобро да се биде сам отколку да си во погрешна врска со погрешната личност.

Да, сама сум сега. И тоа не значи дека сум осамена. Па знам што заслужувам и одбивам да се смирам за нешто помалку.

Да, сама сум сега. И мило ми е за тоа, бидејќи навистина можам да се посветам, да се запознаам себеси, да научам да се грижам за себе.

Да, сама сум сега. И за да го промените тоа, навистина треба да се обидете.

Да, сама сум сега. И јас не сум зафатена да барам некој да биде подобра верзија на мојот поранешен. Јас сум зафатена со тоа што сум подобра верзија на себеси.

Да, сама сум сега. И ми се допаѓа. Ми се допаѓа да не ги следам странските правила, но да создадам мои сопствени.

Да, сама сум сега. И повеќе нема да дозволам некој да ме одврати од моите соништа.

Да, сега сум САМА …

Силна

Амбициозна

Совршена

Активеа

Да, сега сум сама!