Кој од кој поубав: Кој од браќата на згодниот Омер е најубавДоколку го гледате сигурно го обожавате главниот протагонист во турската романтична комедија „Вљубениот ерген“ – Бариш Ардук (29).


Тој со оваа серија ја освои наградата за најдобра комична серија за 2016 година во Турција. Кога станува збор за приватноста на Бариш, тој има двајца браќа ергени, од кои тој е средниот, а ги има постариот брат Онур и помалиот Мерт.

Тројцата браќа се родени во Швајцарија. Кој од нив е најубав?