Како да препознаете дали е вљубен во насКога човек е вљубен, дури и да се мачи да се прикрие, тој сепак се издава преку некои суптилни сигнали. Како да познаеме дали некој е заљубен во нас?


Еве некои од најочигледните знаци на Вљубените мажи:

Првиот и при тоа доста сигурен знак е ако тој ги “наострува ушите” само штом го чуе вашиот глас и веднаш наоѓа повод за разговор, дури и без во моментов да има нешто интересно за дискусија. Но, има и други очигледни знаци.


Вљубениот маж секогаш е подготвен да направи компромис

Вљубениот маж инвестира во вашата иднина


Страни: 1 2