Го изгребавте телефонот? Еве еден супер трик како да ги отстраните гребнатинкитеГо изгребавте телефонот? Еве еден супер трик како да ги отстраните гребнатинките.


За таа цела потребни ви се прашок за пециво, малку вода и сад во кој ќе ги измешате овие состојки.

Потоа смесата нанесете ја на парче ткаенина и со кружни движења нанесете на оштетениот дел на телефонот и исполирајте.