Фотографии од невестинскиот фустан и свадбата на Анџелина ЏолиПрвите фотографии и детали од венчавката беа објавени од списанијата „People“ и „Hello!“.


За свечениот ден Џоли избра креација од модната куќа Версаче. Едноставна, елегантна венчаница и уникатен, весел, ведар вел. Фустанот и велот многу добро ја отсликуваат невестата како зрела, жена и мајка.

vencanicaangelina4 vencanicaangelina5 vencanicaangelina6 vencanicaangelina7 vencanicaangelina8 Fashion Sketch of Angelina Jolie's Wedding Dress by Versace