Есенска декорација на балконот – 20 прекрасни идеиИако веќе е есен, балконот може да остане полн со прекрасни бои и во наредните месеци, советуваат од gradina.mk.


Раскошната сезона располага со неверојатни цвеќиња, украсни грмушки и треви.

Во есента доминираат портокалово-жолтите тонови – не само кај цвеќињата, но и кај користените додатоци.


Особено пријатни се керамичките садови и јаркожолтите чаршафи. Тие совршено се комбинираат со последните зелени, црвени и жолти лисја.

Ако се прашувате како да го украсите балконот, проверете ги овие 20 прекрасни идеи: