Бидете најдобра, со која некогаш билКако да бидете најдобрата, со која тој некогаш бил?


Анабел Најт ги дава своите совети:

1 . Неверојатниот секс започнува надвор од спалната соба.


Дури и пред да завршите во кревет, треба да ги вжештите работите. Анабел ова го нарекува “љубовна игра за предигра”.

2 . Бидете подготвени за експерименти.


Ако сакате да бидете жената која трајно ќе ја промени свеста на даден човек, тогаш треба да бидете подготвени да експериментирате во кревет.

3 . Користете различни лубриканти.

Кога станува збор за секс, влажноста е најпосакувана. Користете различни лубриканти, за да дадете поинакво чувство секој пат – изберете гел со забавувачки ефект или пак загревачки ефект.

4 . Не заборавајте на перинеумот.

Кожата помеѓу тестисите и анусот е нервозен супер центар, кој е исклучително одзивен на допир. Анабел Најт советува жените да применуваат нежен притисок со прстот на перинеумот и да ја масираат нежно токму оваа деликатна област од машкото тело.

5 . Утврдете аголен контакт.

Гледајќи некого во очите, тоа може да го направи сексот повеќе интимен, а доживувањето поинтензивно. Тоа дополнително ќе ја вжешти ситуацијата меѓу вас.

6 . Преземете ја контролата.

Решителноста и самодовербата се страшни трикови. Затоа во некои моменти е важно да ја преземете контролата во свои раце. Се разбира, оставете и на вашиот партнер да се почувствува човек, но покажете му дека сте жена која знае што и како и се допаѓа.