Без оперативна корекција: Како да изгледате 5 години помлади


Не, нема да ви зборуваме за оперативна корекција на брчки и фалсификување на лична карта.

Често навиките се оние кои нe стареат многу порано отколку природата што определила. Добрата работа е дека ако малку го промените режимот, резултатите ќе бидат видливи наскоро.

Видете кои се работите кои не стареат и како да ги неутрализираме.

Заморот ги остава своите траги по лицето уште по првата непроспиена ноќ. А ако поради некоја причина – работа, дете или забави до доцна, ненаспаност трае подолго, лицето изгледа директно измачено.

Подлабоки брчки, сенки под очите и сивкава боја на кожата – ова ни дава ненаспаност.

Ако пропуштите и да си ја исчистите шминката навечер, ситуацијата се влошува уште повеќе.

Страни: 1 2