Аристократски: грандиозниот прием на Вилијам и КејтНеодамна кралското семејство на Вилијам, Кејт и малиот принц Џорџ се вратија од долгата турнеја на Австралија и Нов Зеланд.


Се разбира, за војводите на Кембриџ обврските продолжуваат со полна сила.

Секако, сите присутни беа разочарани од недостатокот на Кејт Мидлтон, која очигледно одлучила да стои настрана од таа манифестација, за да не ја засени големата вечер на нејзиниот сопруг.


Сепак, претходно истиот ден војвотката го придружуваше Вилијам до болницата Royal Marsden, која е и главен херој на добротворната вечер.

Меѓу гостите, удостоени со таа чест да присуствуваат на Аристократскиот настан веа Ема Вотсон, Кејт Мос, Кара Делевин и Кејт Бланшет.