Александар од „Ѕвездите на гранд“ си најде нова девојка. Погледнете која!„Бојана е стара приказна. Кој вели дека страдам”, напишал Алексанадр под фотографијата.


Александар од „Ѕвездите на гранд“ си најде нова девојка.

Погледнете како изгледа:


grandzvezdi