Асим од „Црната Роза“ е вистински фраер во реалниот живот. Еве како навистина изгледаТурскиот актер Чан Атак ја игра улогата на Асим во серијата „Црната роза“, но неговиот изглед во филмот навистина се разликува од оној во приватниот живот.


Погледнете како изгледа тој: