8 декорации за вашиот мал балкон (Фото)Дури и да имате сосема мала тераса, постојат безброј начини да ја претворите во пријатно место за одмор со друштво и чаша аперитив навечер или за викенд.


Погледнете неколку идеи за декорација на балконот, со кои ќе си создадете удобност и естетска наслада.

Еве две идеи како да го освежите малиот балкон.