Зошто никогаш не треба да излегувате со поранешниот на вашата пријателкаПонекогаш хемијата е чудна работа. Одеднаш може да се чувствувате привлечени од поранешното момче на вашата пријателка и да се сретнете во многу деликатна ситуација.

Најдобро е да побегнете од искушението, бидејќи ризикувате многу. Вашата пријателка едвај ќе биде воодушевена од идејата да излегувате со нејзин поранешен, уште повеќе, ако работите не завршиле добро.

Ако не можете да одговорите категорично на ова прашање, погледнете кои се причините поради кои треба да се откажете од намерата:

1. Размислете за чувствата на вашата пријателка.

Веројатно вашата пријателка ќе се чувствува тажна, збунета, навредена, па дури и лута од ваквата ситуација. Дали навистина сакате да го ризикувате пријателството поради некој маж?

2. Пријателството е на прво место.

Страни: 1 2