Зошто не е паметно да се омажите на 20 години?!Точно е дека според трендовите, се поретко модерните луѓе се решаваат да склучат брак во 20-те години. Повеќето од нив го оставаат овој важен животен чекор за 30-те години, кога веќе се зрели и имаат кариера или се финансиски стабилни.


И сепак има некои парови кои се одлучуваат да создадат и семејство пред 20-тите.

Тие треба да знаат дека бракот, особено во почетокот на 20-тите, ретко е успешен. Еве и кои се причините:


Страни: 1 2