Знаците дека мажите изневеруваатКако мажите издаваат за неверството пишуваат од сајтот за вонбрачни врски VictoriaMilan. Тие велат:


Таинственотото однесување и ревносно чување на телефонот е водечки знак. Ако партнерот никогаш не ви го остава телефонот и реагира невообичаено кога сакате да видите колку е часот на пример, тогаш имате причина за загриженост.

Најчестите излегувања со пријателите, за да не троши време дома се на второ место. Ако тој во принцип сака често да игра карти со пријателите и одеднаш започне да оди по ноќни клубови, можеби треба да се посомневате.


Силната чувствителност и обидите за избегнување на сексот не се за потценување, исто како и неразумното трошење на голема сума на пари.