Викторија Бекам ги зачуди фановитеВикторија Бекам успеа сериозно да ги зачуди фановите. Како? Со празничната декорација во модната продавница во Лондон. Госпоѓа Бекам покажа дека “Божикот пристигна”и предизвика еден куп повеќе негативни коментари.


Причината, за тоа беше елката на Бекам која е свртена наопаку од таванот и е целосно неукрасена.