[ВИДЕО]: Деца, ви ги изедов сите слатки :)Водителот ги замолува родителите да им кажат на своите деца дека наводно им ги изеле сите слатки кои ги добиле за Ноќта на вештерките. Погледнете ги реакциите на дечињата 🙂