Уникатни како и секогаш, Суперхикс ги канат своите фанови на големиот роденденски концертУникатни како и секогаш, Суперхикс решија своите фанови да ги поканат на големиот роденденски концерт на начин својствен само за нив.


Во кафанска атмосфера, Пеце ги повикува сите обожаватели на бендот да присуствуваат на концертот кој ќе се одржи во клубот Хавана на 10 јуни по повод 21 година постоење на бендот.

Погледнете го „кафанското” видео на Суперхикс: