Деми Мур по разделбата со Ештон Качер не ни помислува за мажитеНеодамна Деми Мур не помислуваше за мажи, тврди човек од нејзиното опкружување, кој побарал анонимност. Од разделбата со Ештон Качер наваму актерката нема интимен пријател.

Во моментов таа е апсолутно сама и многу осамена. ,Единствената нејзина утеха се нејзините ќерки од Брус.

“Деми не бара нова врска, бидејќи уште не е подготвена за таква. Таа дојде до заклучок дека проблемот не бил во разделбата со Ештон, туку во тоа дека поради него го напуштила Брус. Деми вели дека тоа и била најголемата грешка во животот “.

“Луѓето околу неа постојано се обидуваат да ја запознаваат со мажи. Деми сепак не е особено заинтригирана. Неодамна е блиска со Орландо Блум, но односите им се само пријателски.

Двајцата одат заедно на јога, имаат и општи теми – медитација и Њу Ејџ филозофија “.