Со овој трик ќе ги научите сите лозинки да влезете на Facebook (Видео)Ако сте единствениот кој користи лаптоп или компјутер, голема е веројатноста да ви се запаметат лозинките и кодовите. Постои едноставно решение за ова.


Во полето, каде што се внесува лозинката кликнете со глушецот и избирете ја опцијата “inspect element”. Во долниот дел на екранот ќе ви се отвори прозорец, а сè што треба да направите е зборот “password” да го замените со зборот “text”, како што можете да видите од виеото: