Што не очекува овој месец според хороскопотОВЕН


До 20 март нештата ќе бидат или скриени од вас, или ќе ги дознавате преку пријатели и преку посредници. Во фокусот на настаните ќе ви бидат други луѓе. Повеќе варијанти се во игра, но во секој случај повторно ќе се активирате во некоја група или групна активност. За љубов добар период се деновите околу 19 март, кога ви претстои и некоја непланирана, ненадејна средба. Можно е некоја поранешна драга особа да ви се врати во животот, или само да ве потсети на минатото. Кон крајот на месецот – ќе откриете или ќе обелодените нешто.

БИК


Пријателски, раздвижено, работно и љубовно – пролетните денови ќе ги дочекате со бројни активности и обврски. Можно е некоја драга особа да ве посети на работа, или вие некого на неговото работно место. Месецов ви претстои барем една средба која ќе ви ја размрда фантазијата. Со повеќето кои ќе ги среќавате, ќе бидете пријателски настроени, или ќе ги држите на дистанца. На финансиски план, ќе биде добро околу 27 март кога ќе успеете да наплатите некоја поголема сума.

БЛИЗНАЦИ

Плановите полека се вообличуваат во активност. Добар период е за учење, ако ви е во план, бидејќи умот ќе ви биде ангажиран во помнење на информации. И да не учите, сепак ќе бидете ментално активни. Во љубовта, потребно е да смените некои ваши идеи и ставови во однос на врските, љубовта и бракот. Во спротивно, ќе се најдете во судир самите со себе или со партнерот/партнерката. Од 20 март па натаму, ве очекува поголема сума на пари, повеќе од еднаш.

Страни: 1 2 3