Што кажува хороскопот за твојот однос кон астрологијата?Овен


– Како и другите огнени знаци, се „палиш“ на астрологија. Не е многу тешко, а богами ни лесно да те изгасат потоа. Ова најдобро може да го направи личност која припаѓа во астролошкиот знак „риби“.
Екстра добрите риби умеат да ти ги покажат вистинските димензии на астрологијата со сите свои облини.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12