Што го очекува секој хороскопски знак во априлОВЕН


Kариера и пари:

Од професионален аспект, април ќе биде доста ефективен, што значи дека ќе бидете зафатени скоро цело време. Првиот дел од април ќе биде дарежлив: ќе добиете многу материјални привилегии како и луксузни подароци.


Здравје:

Крајот на април ќе ви донесе олеснување: Доколку сте имале здравствени проблеми во последниве 6 месеци, сега може да ги снема. До крајот на месецот препорачливо е внимавате на инфекции.


Љубов:

Во поголемиот дел од месецот, нема да чувствувате многу романтика. Дури во последната недела од јули, вашата сензуалност ќе се покачи, а со тоа и ќе се чувствувате посигурни. Исто така, ве очекуваат долги, приватни разговори со некоја личност со која сте биле во минатото, но сѐ уште немате сѐ расчистено.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12