Сексот, од кој се плашат женитеЖените често се срамат да зборуваат за тоа, мажите се преполни со прашања и постојано сакаат одговор: како да ја натераат жената да прави анален секс.

Жените, пак, понекогаш деликатно прашуваат: како треба да се подготвуваме за тоа, што да направиме за да не не боли и зошто тоа е толку важно за мажите.

Ајде првично да ја разгледаме оваа тема малку научно.

Според Сигмунд Фројд, фазите на психосексуалниот развој се следниве: орален (од раѓање до 18-месечна возраст) анален (од 18-месечна до 4-годишна возраст), вагинален (од 4-годишна до 5-годишна возраст) и генитален (пубертет). Тие се развиваат во различни стадиуми на нашето детство и го дефинираат нашиот тип.

Оралниот тип – тоа се луѓе кои биле во близина на својата мајка во првите 18 месеци и не биле доени, или обратно – биле доени до 2-годишна возраст и постојано биле залепени за својата мајка. Кога овој тип луѓе стареат, често многу зборуваат, пушат, пијат, ја обожаваат храната, имаат страв од осаменост и имаат многу пријатели.

Во сексот најмногу ги сакаат нежните бакнежи, оралниот секс и нивниот фетиш се женските гради. Овој тип луѓе ретко сакаат анален секс.

Анален – втор тип . По 18 месеци детето само почнува да ја превзема контролата за одењето во тоалет. Тие лица се затворени, ладни, не сакаат многу да зборуваат, стравуваат од близина и емоции. Токму овие луѓе обожаваат анален секс, како и сите лесни или тешки форми на насилство. Тие се најпознатите развратни личности. Исто тука можат да бидат класифицирани луѓе кои преживеале насилство, кога биле мали. Власта е нивната дрога. И овие луѓе, независно од полот, навистина обожаваат анален секс.

Третиот тип – вагинален. Токму тука ние градиме идентификација со својот пол. Нормално е девојката да сака да личи на својата мајка, а момчето на својот татко. Ако еден од родителите недостасува, или тие се во конфликт, или пак го сакале силно детето од спротивниот пол – детето не го прифаќа својот пол. И потоа жените често страдаат од анорексија или булимија, мажите стануваат посветени спортисти со мускулести тела. Физички овие луѓе изгледаат многу секси, но реално во оваа категорија се фригидни жени и импотенти мажи.

Мажите сакаат анален секс токму поради тоа што тој е забранет и тоа е нивниот начин да ја покажат својата доминација врз жената.