Сакате да се расположите веднаш? Овие татковци со новороденчиња бебенца ќе го сторат тоа со овој танц! (Видео)Целиот свет се забавува со танцот на татенца, гушнати со своите сладки новороденчиња бебиња!


Наместо да ви покажуваме промена на пелени или игра на бебе со некои животинчиња, сега ќе видите еден свеж фанки танц на ентузијастички татковци и нивните мали бебиња.