Романтично видео направено во Македонија по повод годишнина на една врскаСледи романтично видео направено во Македонија по повод годишнина на една врска 🙂


Видеото ги опфаќа сите луѓе во светот. Започнува со дечиња од Македонија и доказ е колку светот е мал и како преку љубов може да се шири  и испраќа позитивната енергија 🙂

Видеото е направено за фудбалерот Кирче Ристевски,  кој е играч во фудбалскиот клуб Силекс.