Протекоа фотографии од соблекувалната на Вардарки по триумфот во полуфиналето на лигата на шампионитеПротекоа фотографии од соблекувалната на Вардар по триумфот во полуфиналето на лигата на шампионите.


Фото: Денис Дуковски