Водителката Спанџарска на кратко се врати на ТВ екраните, а сега е веќе свадбаркаПоследниов перид убавата и згодна тв водителка Јелена Спенџарска е се по актуелна.


 

Таа на кратко се врати на ТВ екраните, а сега е веќе свадбарка. Погледнете ја фотографијата што ја објави Јелена Спанџарска на нејзиниот facebook профил.


jelenaspangarska