Погледнете ги првите фотографии од Сашко Коцев и Смиљана со новородената ќерка ЈоанаСашко Коцев и Смиљана Бундовска станаа родители.


Сопругата на славниот македонски актер и водител се породи во Клиничката болница „Аџибадем Систина“.

Погледнете ги првите фотографии од новороденото девојче: