Победнички фотографии: Погледнете ги најубавите свршувачки фотографии за 2017 годинаJUNEBUG WEDDINGS ги објави неверојатните победници во годишниот конкурс за „свршувачка фотографија“.


По трката помеѓу 5.000 фотографии од целиот свет, време е да ја погледнеме галеријата на најдобрите фотографии од Junebug Wedding’s 2017 Best of the Best Engagement Photo Contest.