Ова се трите деца на Мајкл Џексон! Тие ќе останат без наследствоПричината е дека даночните власти определиле 555 милиони фунти данок,на имотот на починатиот пејач.


Наследството на Мајкл Џексон е вкупно 900 милиони фунти. Принс, Парис и Бланкет треба да добијат дел, кога ќе наполнат 30 години.

Принс сега има 19, Парис 17, а Бланкет 14 години.


“На хартија децата се милионери.

Но, вистината е дека овие суми нема да се задржуваат во нивните сметки, бидејќи ќе треба да се плаќаат огромни даноци”, рече човек од нивното опкружување.

“Даночната служба не крие претензии. При задоцнети плаќања износот се зголемува”