Осветлување на косата за помалку од 10 минути


Стив Годард, претседател на Pravana, успеа да ја создаде пеглата за коса со која ќе си овозможите осветлување на косата за брзо време.

Пеглата за коса работи откако се става фарба за коса на прамените, а потоа истите се обвиткуваат со фолија и се поминуваат со пеглата. За подетално погледнете во видеото: