Одржување во топ форма со пливање и каде?Пливањето е број 1 спортот за одржување на телото во топ форма и тонирање на мускулната маса особено стомачниот предел за краток период од неколку сесии.


За оваа намена ние топло ви го препорачуваме Олимпискиот базен “Центар” во Скопје којшто е целосно реновиран ова лето, уреден според сите Европските норми (базенот во Љубљана).

Ние го посетивме базенот и можеме да потврдиме дека нивото на услугата е на завидно ниво а за нашата безбедност цело време се грижеше лиценциран тим на спасители од Црвениот Крст на Град Скопје додека во позадина уживавме во пријатна музика.


Woman swimming underwater in pool

Водата во базенот се прочистува целосно електронски 24/7, додека квалитетот за истата (бактериолошки и хемиски) го проверува Центарот за јавно здравје “Скопје”.

Relax in swimming pool

Доколку сте во градот, посетете го Олимпискиот базен “Центар” да се одржите во форма и да се разладите од овие тропски горештини во градот.

lady4