Романтично запросување во Штип! Погледнете:Прекрасна снежна зимска ноќ, вистинска ноќ за љубов, за романтика, вистинска и за прекрасни неизмерно среќни моменти.

Далечината е само збор кој ги совладува слабите, оние кои неможат да доживеат вистинска љубов, а вистинската љубив секогаш победува. Оваа вечер тоа се докажа на дело дека вистинската љубов не познава граници, велат од vostip.com.

Никола Каранаков кој живее во Чикаго пријатно ја изненади својата сакана Ирена со тоа што и приреди сензационални запросување, својата неизмерна љубов ја унапредија, со организација за која му помогна најблиските за да изгледа целото тоа прекрасно и топло. Кој би одбил вака добро спакувана понуда.