Ниска коњска опашкаСоберете ја косата наназад и ставете и репче ниско на тилот. Оваа фризура е совршена за топлите пролетно-летни денови.

Ставете и на косата малку пена за коса и ставете во задниот дел на главата тенок ластик за шик визија.


Еве и како лесно да направите убава фризура: