Нешто за сексот и сексот со реквизитиВо ова време динамично се е набрзинка. Па дури и сексот, зар не? Шефови, секретарки, работници, директори, секаде и секаде. Чист секс или со реквизити.


Ех хомосапиенси, и во тоа уживање не знаете да уживате, едноставно се се сведува на моменталното задоволство, задоволување на моменталниот нагон и желба за нешто да се боцне.

Кога веќе не ебе животот, не ебе државата, шефот, платата, професорот, зошто да не уживаме во него? Не се сексајте на суво, употребувајте реквизити по ваша желба. Колам, синџир, лисици, лубриканти, камшикување и се што ви паѓа на ум.


Не конзумирајте само секс, да не ви е многу тешко. Уживајте, каде и да се наоѓате, кога времето ве гази, носете ги додатоците со себе. Само по нив ќе биде запаметен секој секс како посебен.

Автор: Даниела Ангелова.