Неговите најголеми љубовни лагиСекој просечен маж измислува нешто барем шест пати дневно. Двојно почесто од нас жените.


Запознајте се со најчестите лаги кои мажите им ги кажуваат на љубовниците и сопругите и вистината која се крие зад нив.

“заглавив во сообраќајот”


“заборавив нешто, па се враќав назад “

“не пиев толку многу “


“извини, не го чув телефонот”

„ми се цркна батеријата”

“пијам уште едно пиво и си одам”

“Нема ништо, добро сум”

Па девојки доколку знаете и вие некоја лага, не заборавајте да ни ја пишете 🙂