Најлошите места за сексПонекогаш сакате да го разбранувате вашиот сексуален живот и најлесно што ви доаѓа на ум е да изберете поекстремно, јавно место за да се занесете во страста. Сигурно адреналинот ќе се подигне, но имајте на ум дека повеќето места кријат некои опасности … и може да се паднете зад решетки!

Еве и кои се ” најлошите ” места за секс :

Во кабината на авион

Секс во авион е меѓу желбите на 33% од американските мажи. Но, за една британска двојка оваа фантазија заврши со лисици. Непријатностите да имате секс во авион се турболенција, тесниот простор и секако лисици во рацете.

Во црква

Постара двојка е уапсена во Солт Лејк Сити, Јута, откако беше фатена како си разменува орални задоволства и тоа за време на свадба.

Во јавен базен

Пар случајни луѓе биле фатени од полициски службеници во светот, како имаат секс во базен. Базенот не е добро место и поради други причини – сексот не е многу пријатен во вода, бидејќи не дозволува подмачкување на телесните делови, а во водата (особено во базените) има секакви бактерии и зарази.