Колку во себе носите негативна енергија и како да се ослободите од неа


И мора да преболите се што ви се случило лошо во минатото, тоа оставете го зад себе. Мора да дозволите да мислите интуитивно, а не само реално. Мора да вежбате да замислувате настани со позитивен исход, за да ги привлечете истите во својот живот. Само така себе ќе се убедите дека сами го креирате секој ден и секоја ситуација.

Изберете позитивна енергија и таа ќе привлече настани слични на себе. Ќе ве изненади колку брзо во вашиот живот ќе се вселат добри луѓе, добри можности и околности. Сличностите се привлекуваат, зарем не?

Извор: кукурику.мк

Страни: 1 2 3