Кој ќе биде најдобриот ден од 2021 за вашиот хороскопски знак?Со големо влијание на ретроградните планети и трансформативната енергија на Плутон, 2020 година беше вистински хаос за сите нас.


Добрите вести се дека 2021 година носи подобра енергија.

Овен – 15 април


На 15 април, Сонцето навлегува во вашиот знак истовремено правејќи секстил со Јупитер во Водолија и Марс во Близнаци. Тоа создава неверојатна енергија која е позната како триаголник на малиот талент. На овој ден имате прекрасна можност да откриете нова вештина или хоби, или пак да започнете партнерство од кое многу ќе научите. Добивате шанса (еднаш во животот) да ја откриете својата мисија и можност да ги исполните своите најголеми цели.

Ако имате големи планови и желби, почекајте до овој ден за нивно остварување.


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12