Кои работи ги бара една вистинска жена во еден маж? | Lady

Кои работи ги бара една вистинска жена во еден маж?


Сме изминале долг пат од времето на нашите баби. За нив бракот и семејството биле главната цел во животот. Во денешно време, сепак жените сакаат нешто повеќе од животот воопшто и од љубовта особено!

Во последните децении жените имаат направено големи чекори напред во светот, како и во нивните кариери и односи.

Еманципацијата на жените им дава еднакви права на работното место и во општеството како целина. Како резултат на тоа, денес жените со доверба управуваат како со финансиите, така и со односите!

Ние веќе не сме согласни да се помириме со помалку од она што навистина го сакаме, кога станува збор за односите, ниту пак сакаме да останеме во врска во која сме несреќни.

Можеме да кажеме дека сме еволуирале.

Ова се накратко 6те работи што една вистинска жена ги бара во еден маж:

– Таа сака тој да биде уверен

– Таа сака тој да е исполнет со страст кон животот

– Таа го сака целото негово срце

– Таа сака тој да ја почитува нејзината женска мудрост

– Таа сака тој да се предаде

– Таа сака тој да е оддаден на себе и на неа