Ќе занемите колку секси изгледа Еда од „Заборави ако можеш“Во турската серија „Заборави ако можеш“, главната хероина Еда односно Озлем Илмаз постојано е во проблеми, па ретко можеме да ја видиме насмеана и среќна.


Меѓу нејзините најнови објави се најде и провокативна фотосесија.

Предлагаме да ја погледнете: