Како Чезена ги поканија Фу Фајтерс на концерт1.000 музичари се собраа во Чезена заедно да ја отсвират Learn to Fly од Фу Фајтерс, како покана до бендот да направат концерт во градот.

Попуштете малку глас, пред да го погледнете видеото 😉